3 idéer til søde plakater til pigeværelset

2 piger på deres værelse
3 idéer til søde plakater til pigeværelset
Henrik Andersen
-
30/08/2022
-

Hvis du er blevet sat til at dekorere pigeværelset, så er det først og fremmest vigtigt, at du vælger nogle plakater til væggen, som passer til dit barns personlighed. Er du på bar bund, får du her tre idéer, som du kan lade dig inspirere af.

#1: Plakater med dyremotiv

De fleste børn er vilde med dyr – og det er din datter formentlig også, hvis hun minder om andre børn i samme alder. Derfor er det oplagt at vælge en børneplakat med dyremotiv til pigeværelset. Tag udgangspunkt i hendes yndlingsdyr, når I skal vælge, så du er sikker på, at det er et dyr, som hun er glad for.

Det er altid en god idé at få hende til at vælge selv, så du ikke ender med at vælge et dyr, som hun ikke ønsker at have hængende på væggen. Der er mange muligheder, og i princippet er det kun fantasien, som sætter grænserne. Du kan eventuelt også få lavet en plakat med jeres kæledyr, så hun altid har det hængende på væggen.

#2: Plakater med tegneseriefigurer

En tegneseriefigur er perfekt til plakater – og din datter har med garanti en tegneseriefigur, som hun er fan af. Derfor kan du med fordel tage udgangspunkt i hendes yndlingsfigur, når du skal indrette væggene på børneværelset. Selvfølgelig skal du huske at tage hende med på råd, men du kan også gøre det som en overraskelse.

Der findes mange plakater med tegneseriefigurer, som egner sig perfekt til pigeværelset. Hvis du mangler inspiration, kan du se en oversigt over plakater til børneværelset hos Sohu Shop. Du kan eventuelt vise hende nogle forskellige udgaver, så hun kan vælge én, som passer perfekt til lige netop hendes personlighed.

#3: Hjemmelavede plakater

Hvorfor ikke designe jeres plakater selv? Der findes mange online-baserede programmer, hvor man selv kan designe plakater. Det er den perfekte aktivitet til en ellers kedelig hverdagsaften, og hele familien vil med garanti elske at lave deres egne plakater. Efterfølgende kan I få dem printet ud, så I kan hænge dem op på væggen.

Der er mange muligheder for at designe jeres egne plakater, men det er en god idé at vælge en service, hvor I også kan få dem printet ud, så I ikke skal til at finde et trykkeri efterfølgende. Det kræver selvfølgelig, at I har en smule teknisk snilde, hvis I skal vælge denne løsning – og ellers kan I male jeres egne billeder til væggen.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!