3 tips til indretning af væggen på børneværelset

Børnehjørne med plakater
3 tips til indretning af væggen på børneværelset
Henrik Andersen
-
07/11/2022
-

Skal du indrette børneværelset? Så er det vigtigt, at du lader dit barn være med til at bestemme, hvordan det skal se ud. Herunder følger en række gode råd til, hvordan du dekorerer væggen på børneværelset, så det fremmer kreativiteten og skaber den helt rigtige stemning.

Vælg en personlig plakat

Dit barn har formentlig en lang række interesser, som han eller hun elsker at bruge tid på. Det kan også være, at barnet har en yndlingsfigur eller noget helt tredje, som I kan lade jer inspirere af, når I skal indrette børneværelset. Du kan finde mere inspiration hos Engkjær Nordisk, der sælger mange forskellige typer af plakater.

Du kan også tage dit barn med ned i den lokale plakatshop, hvor I sammen kan se på nogle flotte plakater til børn. Det vil helt sikkert være en god måde at give dit barn noget medbestemmelse, og samtidig giver det jer mulighed for at se de forskellige muligheder i virkeligheden, hvilket kan være utroligt praktisk.

Mal en figur på væggen

Hvis du er kreativt anlagt og er ferm med en pensel, så kan du tilbyde dit barn, at du maler en figur på væggen. Her er der mange muligheder, og det kan være svært at vælge, men dit barn har formentlig en yndlingsfigur fra en tegneserie eller lignende, som vil være det perfekte valg til væggen på værelset.

Hvis du ikke selv er dygtig til at male, så kan det være, at du kender en person, som er det – og så kan det være, at vedkommende vil hjælpe dig med at dekorere børneværelset. Du kan også finde graffitikunstnere, der er specialiserede i at male på vægge indenfor, som du kan tage kontakt til.

Lad barnet selv bestemme

Det er vigtigt, at dit barn har mulighed for selv at være med til at bestemme, hvilken kunst der kommer op på væggene på børneværelset. Derfor bør du aldrig trække en beslutning ned over hovedet på dit barn, da indretningen af børneværelset faktisk har meget at sige i forhold til barnets udvikling.

Derfor bør du starte med at have en snak med dit barn om, hvordan børneværelset skal indrettes. Der er mange forskellige løsninger, men ikke desto mindre så er det nødvendigt, at barnet er med til at bestemme. Dog skal det selvfølgelig også være inden for rimelighedens grænser.

Copyright 2024 - Pilanto Aps